Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden Stichting Doe Maar Zo!

Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden Stichting Doe Maar Zo!

Stichting Doe Maar Zo! kent geen winstoogmerk en haar vrijwilligers zetten zich in voor kinderen en volwassenen met ernstige taal- spraak- en geheugenproblemen en/of autisme.

Uw aankoop

Indien u bestelt geeft u daarmee tevens aan dat u instemt met onze betalings- en leveringsvoorwaarden.

Bestellen

Bij voorkeur ontvangen wij uw bestellingen via onze website. U ontvangt automatisch een bevestiging van uw bestelling per e-mail. In geval van bestellingen via e-mail of telefoon, dan verloopt het bestelproces handmatig en duurt het langer voordat u een ontvangstbevestiging van uw bestelling ontvangt. Heeft u geen e-mailadres dan ontvangt u geen bevestiging van uw bestelling.

Betalen

Wij vragen u om uw bestelling zo mogelijk te betalen met i-DEAL. Indien dit niet mogelijk is kiest u voor vooruit betalen of bestellen op rekening. U kunt uw keuze op de website aangeven tijdens het bestel- en betaalproces.

Bij vooruit betalen maakt u het totaalbedrag, zoals vermeld op uw bestelbevestiging, over naar rekeningnummer NL87 RABO 011.60.31.344 t.n.v. Stg. Doe Maar Zo! te Eindhoven. Geeft u bij betaling uw bestelnummer aan? Na ontvangst van uw betaling is uw bestelling definitief. Wij versturen uw bestelling naar u toe na ontvangst van uw betaling.

Bestellen op rekening: als u op rekening wilt betalen, dan kunt dit tijdens het bestelproces op de website aangeven. Na ontvangst van uw bestelling is deze definitief. Wij sturen uw bestelling dan binnen 1-3 dagen, met rekening naar u toe. U betaalt uw rekening binnen 14 dagen na ontvangst. Geeft u bij betaling uw bestelnummer aan?

Klanten uit België kunnen in plaats van betalen i-DEAL gebruik maken van Bancontact. Vooruit betalen en bestellen op rekening zijn ook in België mogelijk.

Levertijd

Wij verzenden op werkdagen binnen 1-3 dagen na uw betaling. Het verzenden van magneetborden duurt 5-10 dagen. Indien sprake is van een bijzondere leverdatum dan staat dat bij het betreffende product vermeld. Wij sturen uw bestelling per post naar u toe (behalve wanneer dit anders met u is overeengekomen). Wij verzenden uw bestelling zo mogelijk in één zending.

Gedurende schoolvakanties is de levertijd 5-10 werkdagen. Gedurende de bouwvakantie zuid (week 32 t/m 34) wordt niet verzonden.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Op onze facturen vindt u geen BTW, aangezien wij niet BTW-plichtig zijn. Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 4,00. Wij berekenen bij bestellingen boven €100,00 geen verzendkosten.

Annuleren van uw bestelling

Indien u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren, dan kan dat binnen 14 dagen na bestelling. Indien uw bestelling reeds is verstuurd kunt de ongebruikte en ongeopende producten zonder beschadigingen binnen 14 dagen terugsturen naar Stg Doe Maar Zo! President Reitzlaan 2, 5642 NV Eindhoven. Indien de producten nog ongebruikt en onbeschadigd zijn, ontvangt u binnen 14 dagen na onze ontvangst, uw volledige betaling (incl. verzendkosten) retour op uw bankrekening. De kosten voor het retourneren van uw bestelling komen voor uw rekening.

LET OP:

 1. Bij beschadiging of gebruikte artikelen vindt geen restitutie van gedane betaling plaats.
 2. Wanneer artikelen met korting zijn gekocht, komen de verzendkosten in geval van een retourzending geheel voor rekening van de besteller.
 3. In geval van maatwerk zijn na de opdrachtbevestiging geen retouren of annuleringen meer mogelijk! Het volledige factuurbedrag dient in dat geval te allen tijde te worden betaald.

Veiligheidsinformatie dagritmesysteem:

  1. Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Buiten bereik van kinderen houden.

  1. Gebruik de magneten alleen voor het doel waarvoor deze zijn bestemd.

  1. Dit product is magnetisch. Metaalhoudende materialen kunnen door dit product worden aangetrokken. Plaats nooit creditcards of andere magnetische opslagmedia in de buurt van het product. Opgeslagen gegevens kunnen worden gewist.

  1. Dit product bevat magneten of magnetische onderdelen. Magneten die in het menselijk lichaam aan elkaar of aan een metalen voorwerp hechten, kunnen ernstig of dodelijk letsel veroorzaken. Raadpleeg onmiddellijk een arts als magneten worden ingeslikt.

  1. Bied de magneten na afloop van de levensduur aan voor gescheiden afvalverzameling. Bied deze producten niet aan bij het gewone huisvuil.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers